Qui soc

Curso els estudis a l’escola ELISAVA de Barcelona obtenint el títol de dissenyadora de interiors el 1987 i posteriorment el títol de Graduat en Arts Aplicades per l’escola d’Art i Superior de disseny Llotja.
Des d’aquest moment la meva vida laboral s’ha mantingut estretament relacionada amb el món de l’interiorisme col·laborant en diferents estudis d’arquitectura i disseny d’interiors.

Al 1987 m’incorporo a un establiment de mobiliari de disseny fins al 2005. VERSÀTIL Interiorisme em permet adquirir un ampli bagatge dins d’aquest camp amb la realització de projectes i reformes d’habitatges, a l’hora que mantinc un contacte directe i constant amb les tendències més avantguardistes de cada moment.

Al 2004 un gir sobtat m’obre un nou espai per descobrir i em desperta un interès molt especial per l’Exteriorisme. BLAUTEC, una empresa dedicada a la construcció de piscines i zones de wellness serà el proper destí, que combinaré amb feines d’interiorisme per compte pròpia. L’experiència en aquest àmbit és tant motivadora que, juntament amb la llarga trajectòria dins l’interiorisme són determinants perquè al 2008 creï el meu propi estudi com a dissenyadora de interiors i exteriors.
És des d’aquest taller que es desenvolupen els projectes que exposo a la galeria de imatges on, l’estudi i el tractament de l’espai n’és el punt de partida.

Us convido a conèixer-los….